Sitenizi Üst Sıralarda mı Görmek İstiyorsunuz? Yoastlayın!
Yoast SEO, size arama motoru optimizasyonu tavsiyesi verecek ve Google için optimize edilmiş içerik yazmanıza yardımcı olacak bir WordPress eklentisidir. Ekranda yeşil, sarı veya kırmızı bir ışık görebileceğiniz bir çubuk sağlar. Bu, içeriğinizin farklı SEO alanlarıyla ne kadar optimize edildiğini gösterir. Işık yeşilse, o zaman her şey yolundadır, ancak ışık sarıya veya kırmızıya dönerse, ayarlanması gereken bazı şeyler olduğu anlamına gelir.
Bu Eğitimde Yoast SEO’nun tüm özelliklerini inceleyeceğiz ve bunların WordPress’te nasıl kullanılacağını göreceksiniz.
Yoast SEO, daha iyi arama motoru sıralamaları için site içeriğinizi optimize etmenize yardımcı olan bir WordPress eklentisidir. Eklenti, web sitenizin arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almasını sağlamak için WordPress’in nasıl kullanılacağı hakkında zengin bilgiler sunar.
Web sitenizde yoast seo kurulu değilse, sitenizdeki her sayfanın doğru başlık, meta açıklama ve anahtar kelimelere sahip olduğundan emin olmak biraz zor olabilir. Yoast SEO doğru bir şekilde kurulduğunda, herhangi bir şey eksik veya yanlışsa size bir hata verecektir, böylece neyin düzeltilmesi gerektiğini bilirsiniz.
Öğrenecekleriniz
- Sitenin Google’da bulunabilmesi için gerekli SEO ayarları yapabileceksin.
- SEO için eksiklerini öğreneceksin.
- Diğer sitelerden nasıl üst sıralarda olacağını öğreneceksin.
- Sitenin daha üst sıralarda çıkmasını sağlayacaksın.
- Bir yazıyı SEO kurallarına göre ayarlayabileceksin.
- SEO sayesinde daha üst sıralarda bulunup daha fazla trafik alabileceksin.
Eğitim İçeriği
You must log in and have started this eğitim to submit a review.
Eğitmen Hakkında

Responses
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Eğitimi tamamladım , bana son derece faydalı oldu
https://www.malatyaapricot.com sitemin tüm ” on page seo ” ayarlarını ” Yoast seo ” ile kendi kendime , çok kolay bir şekilde yaptım . Fikret hocama çok teşekkür ediyorum .